View Full Version : Trivia for 7-31


jayman75
07-31-2002, 01:24 AM
1. How long were Dorothy and Stan married?
2. Name two vacation spots that the girls went to (all or at least two could have gone)
3. What was above Blanche's bed?
4. Name an illness that each girl suffered from
5. How old was Blanche when she died (in Rose's dream)?
6. What was the name of the gangster after Myles/Nick?
7. What did Blanche see in the ziplock bag after writing for 3 days straight?
8. What was Rose's name at the high school reunion?
9. What did Sophia make for Alvin?
10. What was on the winning lottery ticket the girls gave the homeless shelter?

Good Luck -- and Have Fun!!!!! :)

~LadyJess~
07-31-2002, 11:27 AM
1. 38 years
3. a mirror
5. 92
7. little balls of sunshine in a bag

glocherfan
07-31-2002, 12:14 PM
1. How long were Dorothy and Stan married?
ANSWER: 38 years
2. Name two vacation spots that the girls went to (all or at least two could have gone)
ANSWER: St. Olaf (almost arrived) and Bahamas
3. What was above Blanche's bed?
ANSWER: Mirror
4. Name an illness that each girl suffered from
ANSWER: Sophia-Stroke; Rose-(needed surgery triple bypass); Dorothy-Foot Surgery; Blanche-Pacemaker
5. How old was Blanche when she died (in Rose's dream)?
ANSWER: 92
6. What was the name of the gangster after Myles/Nick?
????
7. What did Blanche see in the ziplock bag after writing for 3 days straight?
ANSWER: LITTLE BALLS OF SUNSHINE -AND- ROSE'S EYEBALLS; What was really in there was eggyolks
8. What was Rose's name at the high school reunion?
ANSWER: Ying Fong Toi
9. What did Sophia make for Alvin?
ANSWER: Scarf
10. What was on the winning lottery ticket the girls gave the homeless shelter?
ANSWER: 3 Palmtrees

BonniesLilCutiePie
07-31-2002, 12:54 PM
1. 38 years

2. They almost got to St. Olaf and Bahamas

3. Mirror

4. Sophia-Stroke; Rose- heart failure and had to have a triple bypass surgery,Dorothy-Foot Surgery; Blanche-Pacemaker

5. 92

6. The Cheese Man

7. little balls of sunshine, and Rose's eyeballs. What was really the baggie was eggyolks

8. Kim Fong Toi

9. A scarf

10. 3 Palmtrees

jayman75
07-31-2002, 02:52 PM
Good Job!!!

Bonnie has all the correct final answers....

BonniesLilCutiePie
08-01-2002, 11:22 AM
:D Thank you!:D Thank you!:D